Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AYDIN:“PARTİ ÜYELİĞİ BİLE ŞÜPHELİ OLANLARLA SEÇİME GİDİLDİ”

Ali Faik Aydın, Kudu Kafe’da basın temsilcileriyle iftarda buluştu. Yerel seçimler sonrası ilk kez açıklama yapan iş insanı Ali Faik Aydın, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahaberajansi.com.tr
AYDIN:“PARTİ ÜYELİĞİ BİLE ŞÜPHELİ OLANLARLA SEÇİME GİDİLDİ”

Yerel seçimlerde Çiftlikköy’de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Aydın, açıklamalarında seçim sürecini değerlendirerek,” Parti üyeliği bile şüpheli olanlarla seçime gidildi.” dedi.

Aydın açıklamalarında “Çiftlikköy’de seçim süreci yanlış yönetildi. Belediye başkanın desteği alınmadan seçim kazanmak çok zordu. Başkan adayı Recep Hacı ile ilgili partiye üyelik tarihi bile belli değil. Parti üyeliği bile şüpheli olanlarla seçime gidildi. Çiftlikköy’de kafalarına göre bir sistem kurdular. Recep Hacı ile görüştüm. Bana tepki olduğunu söyledi. Mecliste olmamam gerektiğini söyledi siyaseti bilmeyen bir aday. Bana bunu nasıl söyler. Dr. Recep Hacı ve Regaip Özyiğit eğer seçimi kazansaydı yetkililer ‘bu insanlar bizim adayımız, biz seçtirdik biz kazandırdık’ diyeceklerdi. Peki seçim kaybedildi bu iki isim üzerinde kim ısrarcı oldu bunu herkesin bilmesi lazım. Aday adayları ve mevcut başkanlarda olmayan hangi özellikler bu isimlerin aday olmasına sebep oldu?” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.