Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sektörün Öncüleri ile Özel Röportaj"

Yalova'nın önde gelen inşaat firmalarından Hatipoğlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veysi Hatipoğlu ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. İşte detaylar:

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahaberajansi.com.tr
"Sektörün Öncüleri ile Özel Röportaj"

Fedai Güngör: Sayın Hatipoğlu, öncelikle sizinle bir araya gelip zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Hatipoğlu Yapı olarak 16 yıldır sektördeki başarınızı görüyoruz. Bu süreçte neleri başardınız?

Veysi Hatipoğlu: Teşekkür ederim. Hatipoğlu Yapı olarak, ilk günden beri kaliteden ödün vermeden ve yenilikçi bir yaklaşımla hareket ettik. Yatırımcılarımıza kazançlı ve konforlu yaşam sunan birçok projeye imza attık. Firmamız, iş sürecinde kaliteyi sadece bir standart olarak değil, bir yaşam felsefesi olarak benimsemekte.

Fedai Güngör: Firmanızın bu başarısının arkasında ne gibi unsurlar yatıyor?

Veysi Hatipoğlu:Öncelikle güçlü bir ekibimiz var. Deneyimli ve yetenekli çalışma arkadaşlarımızla birlikte planlı bir çalışma anlayışıyla projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Her aşamada titizlikle çalışarak, başlangıçtan teslime kadar olan süreci sorunsuz yönetmeye özen gösteriyoruz.

Fedai Güngör: Hatipoğlu Yapı'nın müşterilere sunduğu konutlar hakkında bilgi alabilir miyiz?

Veysi Hatipoğlu: Elbette. Hatipoğlu Yapı olarak 1 ve 3+1 daire tipleriyle her türlü ihtiyaca cevap veren projeler gerçekleştiriyoruz. Geniş balkonları, ferah iç mekanları ve modern tasarımıyla dikkat çekiyoruz. Müşterilerimize güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke ediniyoruz.

Fedai Güngör: Konut alırken nelere dikkat etmek gerektiği konusunda ne gibi önerileriniz var?

Veysi Hatipoğlu: Konut alırken öncelikle evin fiziksel durumu, konumu, tapu ve resmi durumu gibi faktörleri detaylı bir şekilde incelemek gerekiyor. Ayrıca bütçe planlaması yapmak, çevre ve komşuluk faktörlerini göz önünde bulundurmak, kişisel ihtiyaçları ve beklentileri değerlendirmek ve evin geleceğini düşünmek de önemli.

Fedai Güngör: Sayın Hatipoğlu, zamanınız ve değerli bilgileriniz için tekrar teşekkür ederiz.

Veysi Hatipoğlu:Ben teşekkür ederim.

Hatipoğlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veysi Hatipoğlu ile gerçekleştirdiğimiz bu özel röportajda, inşaat sektöründe dikkat edilmesi gerekenler ve firma hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Hatipoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veysi Hatipoğlu, proje ortaklarının destekleriyle bir dizi güzel projeyi Yalova'da hayata geçireceklerini duyurdu. Hatipoğlu, bu vesileyle Me İnşaat'ın İş Kadını ve Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Sayın Meltem Seçkin Engin'e, Meta Nakliyat İnşaat Hayvancılık Ltd. Şti. İşletme Sahibi Sayın Ali Pehlivan'a derin teşekkürlerini iletti. Ayrıca, işlerini ehli kişilerle yürüttükleri için memnuniyetini dile getirdi.

"Sektörün Öncüleri ile Özel Röportaj"

Bugün sektörde öne çıkan isimlerle gerçekleştirdiğimiz özel röportajlarla, sektördeki güncel gelişmeleri ve gelecek trendlerini ele alıyoruz. Öncü isimlerin görüşleri ve deneyimleriyle sektörde nelerin değiştiğini ve nelerin geleceği şekillendireceğini keşfedin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.